blog blog .

blog

ساخت قالب ضد صوت

ساخت قالب ضد صوت گوش

مدت زمان قالب گیری
معمولا برای قالب گیری زمان زیادی لازم نیست و در عرض10 دقیقه می توان این کار را انجام داد. البته برای تهیه قالب ثانویه 4-3 روز زمان لازم است.

عمر قالب های محافظ گوش
معمولا این قالب ها به مدت 5-3 سال عمر می کنند.

نحوه جاگذاری قالب گوش
برای اینکه قالب های محافظ گوش نقش خود را به درستی انجام دهند باید در محل خود قرار بگیرند.
- معمولا این قالب ها با دو رنگ قرمز و آبی ارائه می شوند. قالب قرمز برای گوش راست و قالب آبی برای گوش چپ می باشد.
- قالب گوش را بردارید و قسمت برآمده کانال آن را به طرف جلو نگه دارید.
- نوک قالب را در قسمت ورودی مجرای گوش خود قرار دهید.
- با دست مقابل، قسمت بالای لاله گوش را بگیرید و آهسته آن را حرکت دهید.
- اکنون با دست دیگر خود، آهسته قالب را به درون مجرای گوش فشار دهید.
- توجه داشته باشید که تمام برجستگی ها و فرورفتگی های قالب در محل اصلی خود روی لاله گوش قرار بگیرند.
- کمی صحبت کنید تا مطمئن شوید قالب به درستی در محل خود قرار گرفته است. اگر قالب را به درستی جایگذاری کرده باشید، صدای شما داخل گوش منعکس می شود. ( درون گوشی که قالب دارد)
- هر 20 دقیقه قالب را فشار دهید تا در محل خود قرار بگیرد. چون حرکات فک شما باعث می شود تا قالب کمی جابه جا شود.

نکات بهداشتی درباره ی قالب های محافظ گوش
- بهتر است برای تمیز کردن این قالب ها از آب و صابون استفاده کنید. در پایان هر روز این کار را انجام دهید. نیازی به استفاده از الکل های صنعتی و بتادین نیست.
- قبل از استفاده از قالب گوش، حتما دست های خود را بشوئید. هرگز با دست های آلوده، قالب ها را لمس نکنید. این کار باعث ایجاد حساسیت و خارش در گوش می شود.
- برای پاک کردن محافظ ها می توانید از ژل های مخصوص و دستمال های ضد عفونی کننده استفاده نمایید. این مواد را از شرکت های سازنده قالب تهیه کنید.
- در صورت تغییر رنگ قالب، از بین رفتن نرمی و انعطاف آن، ترک برداشتن و شکستن حتما آن را تعویض کنید.
نکات بهداشتی درباره ی قالب های محافظ گوش

قیمت قالب محافظ ضد صوت گوش
قالب های محافظ ضد صوت از جنس های مختلفی تولید می شوند و طراحی متنوعی دارند. به همین علت با قیمت های متفاوتی به فروش می رسند. در زمان خرید این قالب ها باید به راحتی، استفاده آسان و توانایی کاهش سر و صدا توجه نمایید. با توجه به هدف خود، قالب مورد نظر را خریداری کنید.

ساخت قالب ضد آب
ساخت قالب ضد آب از روی قالب اولیه گوش هر فرد به صورت اختصاصی انجام شده و تمام قسمت داخلی لاله و مجرای گوش را در بر می گیرد. گوش انسان مانند تمام اجزای دیگر بدن در هر فردی از شکل و قالب خاصی برخوردار است. شکل گوش در میزان شنوایی تاثیر می گذارد و

عملکرد مهمی در فرآیند شنیدن دارد. ساخت قالب گوش به دلیل تفاوت های فردی، دقیقا متناسب با ویژگی ها و شکل ظاهری منحصر به فرد گوش در افراد مختلف تعبیه شده است.
قالب گوش وسیله ای پلاستیکی است که در درون گوش جای می گیرد و در دو نوع نرم و سخت تولید می شود. قالب های نرم کمتر گوش را اذیت می کنند و قابلیت انعطاف بیشتری دارند. اما تمیز کردن آنها دشوارتر می باشد. قالب های سخت قابلیت انعطاف پذیری ندارند ولی به سادگی تمیز می شوند. قالب گوش هر فرد با روش قالب گیری از گوش همان فرد گرفته می شود. قالب ضد آب یکی از انواع قالب سمعک است که در این مطلب به ساخت آن می پردازیم. با ما همراه باشید.


قالب سمعک
سمعک ابزاری است که به خوبی می تواند کم شنوایی را در افراد زیادی درمان کند. استفاده از قالب در کنار سمعک برای بهبود کیفیت صدا و شنوایی بیشتر نیاز می باشد. انواع قالب سمعک در دو زیر گروه کانال و شل (Shell) جای می گیرد. انواع این قالب ها را از جنس نرم یا سخت متناسب با شکل گوش فرد می سازند و توسط تیوب پلاستیکی ظریفی به سمعک پشت گوشی متصل می کنند. این قالب ها می توانند صدفی و یا مجرای گوش را اشغال کنند و کاربردهای مورد انتظار را تامین نمایند. بعنوان مثال، از گوش در برابر ورود اصوات شدیدا بلند و یا آب محافظت کنند و یا کیفیت شنوایی در حین استفاده از سمعک را برای افراد بالا ببرند.

قالب سمعک

از انواع مختلف قالب سمعک و گوش می توان به قالب ضد صوت و قالب ضد آب اشاره نمود. قالب ها را از نوعی مواد پلیمری تهیه می کنند. قالب های سخت معمولا با مواد فتوپلاستیک ساخته می شوند و دوام زیادی دارند. ضمن اینکه تمیز نگه داشتن آنها نیز راحت می باشد. قالب های نوع نرم، از جنس هایی مانند سیلیکون تهیه می شوند و برای کسانی که کم شنوایی شدیدی دارند و همچنین برای کودکان، گزینه ی بهتری به شمار می روند.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲ آبان ۱۴۰۱ساعت: ۰۳:۲۶:۴۹ توسط:blog موضوع: نظرات (0)